User Tools

Site Tools


toh:zte:zte_zxhn_f660

ZTE ZXHN F660

Page work in progress!

GPON Home Gateway provided by several carriers around the world.

FIXME Please describe the differences between ZTE ZXHN F660 and ZTE ZXHN F660A

Bootlog

U-Boot 2009.08 (10月 31 2013 - 02:54:12) Board: ZTE-88F6560-FXXX SoC: 88F6560 A0 CPU: Marvell Feroceon (Rev 1) - LE CPU @ 1000Mhz, L2 @ 400Mhz DDR3 @ 400Mhz, TClock @ 200Mhz DRAM: 128 MB NAND: 1bit HM ECC, Size: 128 MiB In: serial Out: serial Err: serial Net: egiga0 [PRIME], egiga1 Hit 1 to upgrade softwate version Hit enter to stop autoboot: 0 select=0x0 NAND read: 256 bytes NAND read: 9973088 bytes NAND read: 196608 bytes ## Booting kernel from Legacy Image at 02000100 ... Image Name: Linux Kernel Image Image Type: ARM Linux Kernel Image (gzip compressed) Data Size: 9972767 Bytes = 9.5 MB Load Address: 00008000 Entry Point: 00008000 Verifying Checksum ... OK Uncompressing (gzip) Kernel Image ... OK ---------------------- |-->setup start tag... ---------------------- |-->setup memory tag... ---------------------- |-->setup cmdline tag... ---------------------- |-->setup marvell tag... ---------------------- |-->setup versioninfo tag... ---------------------- |-->setup end tag... ---------------------- Starting kernel ... CPU: ARM926EJ-S [56251311] revision 1 (ARMv5TE), cr=00053977 Machine: Feroceon-KW2 Using UBoot passing parameters structure Memory policy: ECC disabled, Data cache writeback <7>On node 0 totalpages: 32512 <7> DMA zone: 254 pages used for memmap <7> DMA zone: 0 pages reserved <7> DMA zone: 32258 pages, LIFO batch:7 <7> Normal zone: 0 pages used for memmap CPU0: D VIVT write-back cache CPU0: I cache: 16384 bytes, associativity 4, 32 byte lines, 128 sets CPU0: D cache: 16384 bytes, associativity 4, 32 byte lines, 128 sets Built 1 zonelists. Total pages: 32258 <5>Kernel command line: console=ttyS0,115200,0 root=/dev/ram0 rw load_ramdisk=1 rdinit=/sbin/init mv_net_config=0 mem=127M PID hash table entries: 512 (order: 9, 2048 bytes) Console: colour dummy device 80x30 Dentry cache hash table entries: 16384 (order: 4, 65536 bytes) Inode-cache hash table entries: 8192 (order: 3, 32768 bytes) <6>Memory: 127MB = 127MB total <5>Memory: 115200KB available (4524K code, 1569K data, 7584K init) <7>Calibrating delay loop... 996.14 BogoMIPS (lpj=4980736) Mount-cache hash table entries: 512 <6>CPU: Testing write buffer coherency: ok mserial8250.1: ttyS1 at MMIO 0xf1012100 (irq = 34) is a 16550A RAMDISK driver initialized: 16 RAM disks of 4096K size 1024 blocksize 0 - Base 0x00000000 , Size = 0x08000000. 8 - Base 0xf3000000 , Size = 0x01000000. 9 - Base 0xf2000000 , Size = 0x00100000. 10 - Base 0xf4000000 , Size = 0x01000000. 11 - Base 0xf2100000 , Size = 0x00100000. 12 - Base 0xf1000000 , Size = 0x00100000. 13 - Base 0xf8000000 , Size = 0x00200000. 14 - Base 0xf0000000 , Size = 0x01000000. 25 - Base 0xf2200000 , Size = 0x00200000. 27 - Base 0xf5000000 , Size = 0x00100000. 28 - Base 0xf5100000 , Size = 0x00100000. 29 - Base 0xf5200000 , Size = 0x00100000. mvPncVirtBase = 0xc8400000 o 3 Giga ports supported o Giga PON port is #2: - 8 TCONTs supported o NETA acceleration mode 4 o BM supported for CPU: 4 BM pools o PnC supported (Enabled) o HWF supported o PMT supported o RX Queue support: 8 Queues * 512 Descriptors o TX Queue support: 8 Queues * 3072 Descriptors o Receive checksum offload supported o Transmit checksum offload supported o Driver ERROR statistics enabled o Driver INFO statistics enabled o Driver DEBUG statistics enabled o Switch support enabled o Loading Switch QuarterDeck driver o Device ID : 0x375 o No. of Ports : 7 o CPU Port : 4 o Internal GE PHY Connected to Switch Port 0 Detected o Setting Switch Port #4 connected to GMAC port for 1000 Full with FC o Setting Switch Port #5 connected to GMAC port for 1000 Full with FC o Disable disconnected Switch Port #6 and force link down o Loading network interface(s) o Port 0 is connected to Linux netdevice o Using UBoot netconfig string for port 0 net_config_str[0]: 0 o Working in External Switch mode gprtPhyIntEnable failed port 0 giga p=0: mtu=1500, mac=c0e9df72 o mii0, ifindex = 1, GbE port = 0 o Port 1 is connected to Linux netdevice o Using default netconfig string from Kconfig for port 1 net_config_str[1]: 0 o Working in External Switch mode giga p=1: mtu=1500, mac=c0e9df72 o mii2, ifindex = 2, GbE port = 1 o Port 2 is connected to Linux netdevice pon p=2: mtu=1500, mac=c0e9df72 o mii1, ifindex = 3, GbE port = 2 <eth_rxq_limit_init>: ok! e100: Intel(R) PRO/100 Network Driver, 3.5.17-k2-NAPI e100: Copyright(c) 1999-2006 Intel Corporation NFTL driver: nftlcore.c $Revision: 1.98 $, nftlmount.c $Revision: 1.41 $ Using Hamming 1-bit ECC for NAND device NAND device: Manufacturer ID: 0x92, Chip ID: 0xf1 (Unknown NAND 128MiB 3,3V 8-bit) Scanning device for bad blocks Using static partition definition Creating 9 MTD partitions on "nand_mtd": 0x00000000-0x08000000 : "whole flash" 0x00000000-0x00200000 : "u-boot" 0x03000000-0x03400000 : "parameter tags" 0x00200000-0x01600000 : "kernel0" 0x03c00000-0x04000000 : "middleware" 0x03400000-0x03c00000 : "usercfg" 0x01600000-0x02a00000 : "kernel1" 0x02a00000-0x03000000 : "others" 0x04000000-0x04400000 : "wlan" mice: PS/2 mouse device common for all mice Linux telephony interface: v1.00 Loading Marvell vpapi device Loading Marvell tdm device tdm_dev_tdm_start Loading Marvell Telephony Driver: TDM dual channel device rev 0x201 init g_tpTdmDev Marvell Telephony Driver Loaded Successfully pre_hookoff_pcm_start u32 classifier Actions configured nf_conntrack version 0.5.0 (1016 buckets, 8128 max) ip_tables: (C) 2000-2006 Netfilter Core Team NET: Registered protocol family 1 NET: Registered protocol family 10 ip6_tables: (C) 2000-2006 Netfilter Core Team NET: Registered protocol family 17 af_packet.c packet_init call register_netdevice_notifier Bridge firewalling registered br_init call register_netdevice_notifier Ebtables v2.0 registered NET: Registered protocol family 24 PPP Deflate Compression module registered netfilter PSD loaded - (c) astaro AG ipt_LOG: not logging via system console since somebody else already registered for PF_INET #######begin FDB_Notify Reg #######after FDB_Notify Reg = CUST Module SYS FS Init ended successfully = MVCUST: misc device cust registered with minor: 63 MV_CUST module inserted - V2.5.75 = MC MAC LEARN Module SYS FS Init ended successfully = Freeing init memory: 7584K init started: BusyBox v1.01 (2014.08.18-18:29+0000) multi-call binary Starting pid 235, console /dev/ttyS0: '/etc/init.d/rcS' : not foundt/S00tagparam: 2: ====================================================== mounting /dev/mtdblock2 to /tagparam, wait ... ====================================================== Pre-initialization script ... Mounting ramdisk at /var Mounting /dev/mtdblock5 to /userconfig Empty flash at 0x0060e9e0 ends at 0x0060f000 Empty flash at 0x00640eb4 ends at 0x00641000 Empty flash at 0x0064c814 ends at 0x0064d000 Mount ok! Mounting /dev/mtdblock4 to /usr/local/ct Mount ok! Configuring EMACS interfaces JFFS2 notice: (262) check_node_data: wrong data CRC in data node at 0x00658800: read 0xc06e945c, calculated 0x9390a25e. Bringing up interface lo lo up Bringing up interface mii0 Set promisc for device mii0 device mii0 entered promiscuous mode Configuring with no IP address (i.e. for PPP) pool #0: pkt_size=2000, buf_size=2016 - 2048 of 2048 buffers added pool #1: pkt_size=256, buf_size=272 - 4096 of 4096 buffers added mii0: link up Port 3: Link-down cpcp port 3 state change! mii0: link up Port 0: Link-down mii0: link up Port 1: Link-down mii0: link up Port 2: Link-down mii0: started mii0 up Using /kmodule/bspdriver.ko <board_ability_identify>(312):ProductVer=0x0f <board_ability_identify>(315):hwBoardVerBits=0x07 <gpiodrv_module_init>: BOB board is detected! <get_BOB_chip>: MAX24001 BOB chip is detected! <verinfo_module_init>(588)----><verinfo_module_init>(593)----><verinfo_module_init>(595)----><verinfo_module_init>(597)----><7><mdio_setup>:(readback) regVal=0x138 optical MAX24001 found. Siliconlab_judge slic ID data:ff zarlink_judge slic ID data:b0 Using /kmodule/tagparam_mod.ko mii0: stopped mii0 down insmod: /lib/modules/2.6.21.5: No such file or directory insmod: /lib/modules: No such file or directory insmod: mv_tpm.ko: no module by that name found Using /kmodule/switch.ko Init switch module switch detected boardtype:38 switch config F660W GPON SFU mode! (warn) tpm_init_info_validate(2085): CTC CM: Since CTC CnM is disabled, CNM_IPV4_PRE range size should be Zero! (warn) tpm_init_info_validate(2089): CTC CM: Since CTC CnM is disabled, CNM_MAIN range size should be Zero! TPM_SRC_PORT: 0, value: 2 TPM_SRC_PORT: 1, value: 2 TPM_SRC_PORT: 2, value: 2 TPM_SRC_PORT: 3, value: 2 TPM_SRC_PORT: 4, value: 2 TPM_SRC_PORT: 5, value: 2 TPM_SRC_PORT: 6, value: 2 TPM_SRC_PORT: 7, value: 2 TPM_SRC_PORT: 8, value: 2 TPM_SRC_PORT: 9, value: 2 (warn) tpm_init_api_rng_init(2407): PNC Range(1) was not created - rc(6) (warn) tpm_init_api_rng_init(2407): PNC Range(2) was not created - rc(6) (warn) tpm_init_api_rng_init(2407): PNC Range(11) was not created - rc(6) (warn) tpm_init_api_rng_init(2407): PNC Range(28) was not created - rc(6) (warn) tpm_init_api_rng_init(2407): PNC Range(4) was not created - rc(6) GMAC(0) mh_en(1) amber_port_num(4) GMAC(1) mh_en(0) amber_port_num(5) GMAC(2) mh_en(1) amber_port_num(-1) pool #0: pkt_size=2000, buf_size=2016 - 3072 of 3072 buffers added pool #1: pkt_size=256, buf_size=272 - 1024 of 1024 buffers added (warn) tpm_db_mod2_validate_chain_config(7712): multicast mh is disabled, mh chain size should be zero ===== chain_area: base entry 0x27d ===== [GMAC0]: chain-2, 0x27d - 0x33c, chain_num: 64 chain-3, 0x33d - 0x53c, chain_num: 256 chain-4, 0x53d - 0x55e, chain_num: 17 chain-5, 0x55f - 0x57c, chain_num: 6 chain-6, 0x57d - 0xad4, chain_num: 342 chain-7, 0xad5 - 0xea8, chain_num: 70 chain-8, 0xea9 - 0xf18, chain_num: 16 chain-9, 0xf19 - 0xf8f, chain_num: 17 chain-10, 0xf90 - 0xfff, chain_num: 16 ===== chain_area: base entry 0x27d ===== [GMAC1]: chain-2, 0x27d - 0x33c, chain_num: 64 chain-3, 0x33d - 0x53c, chain_num: 256 chain-4, 0x53d - 0x55e, chain_num: 17 chain-5, 0x55f - 0x57c, chain_num: 6 chain-6, 0x57d - 0xad4, chain_num: 342 chain-7, 0xad5 - 0xea8, chain_num: 70 chain-8, 0xea9 - 0xf18, chain_num: 16 chain-9, 0xf19 - 0xf8f, chain_num: 17 chain-10, 0xf90 - 0xfff, chain_num: 16 ===== chain_area: base entry 0x27d ===== [GMAC2]: chain-2, 0x27d - 0x33c, chain_num: 64 chain-3, 0x33d - 0x53c, chain_num: 256 chain-4, 0x53d - 0x55e, chain_num: 17 chain-5, 0x55f - 0x57c, chain_num: 6 chain-6, 0x57d - 0xad4, chain_num: 342 chain-7, 0xad5 - 0xea8, chain_num: 70 chain-8, 0xea9 - 0xf18, chain_num: 16 chain-9, 0xf19 - 0xf8f, chain_num: 17 chain-10, 0xf90 - 0xfff, chain_num: 16 <7>gfdbGetLearn2All mode2[1] (warn) tpm_init_system_mib_reset(3812): TPM_PNC_IPV6_MC_SIP SIZE should be 8, a little bit smaller now (warn) tpm_init_system_mib_reset(3827): check hoplimit, need to create hoplimit range with size of 3 (warn) tpm_init_system_mib_reset(3897): PNC range(6) not initialized (warn) tpm_proc_mtu_init(1116): PNC range(17) too big, current size(3). it is a waste with MTU disabled, size should be 2 (warn) tpm_proc_mtu_init(1132): mtu check is not enabled! = TPM Module Init ended successfully = (error) tpm_proc_check_pkt_action(809): For rule SET_MOD action, target port should be set and should not be CPU port. (error) tpm_proc_add_l2_check(1993): recvd ret_code(11) (error) tpm_proc_add_l2_prim_acl_rule(4849): recvd ret_code(11) tpm_add_l2_rule fail ! sw_acl_add_port_flowconfig@sw_tcam_set_us_datachannel failed 0xffffffff (error) tpm_proc_check_pkt_action(809): For rule SET_MOD action, target port should be set and should not be CPU port. (error) tpm_proc_add_l2_check(1993): recvd ret_code(11) (error) tpm_proc_add_l2_prim_acl_rule(4849): recvd ret_code(11) tpm_add_l2_rule fail ! sw_acl_add_port_flowconfig@sw_tcam_set_us_datachannel failed 0xffffffff (error) tpm_proc_check_pkt_action(809): For rule SET_MOD action, target port should be set and should not be CPU port. (error) tpm_proc_add_l2_check(1993): recvd ret_code(11) (error) tpm_proc_add_l2_prim_acl_rule(4849): recvd ret_code(11) tpm_add_l2_rule fail ! sw_acl_add_port_flowconfig@sw_tcam_set_us_datachannel failed 0xffffffff (error) tpm_proc_check_pkt_action(809): For rule SET_MOD action, target port should be set and should not be CPU port. (error) tpm_proc_add_l2_check(1993): recvd ret_code(11) (error) tpm_proc_add_l2_prim_acl_rule(4849): recvd ret_code(11) tpm_add_l2_rule fail ! sw_acl_add_port_flowconfig@sw_tcam_set_us_datachannel failed 0xffffffff cpcp add uschl! (error) tpm_proc_check_pkt_action(809): For rule SET_MOD action, target port should be set and should not be CPU port. (error) tpm_proc_add_l2_check(1993): recvd ret_code(11) (error) tpm_proc_add_l2_prim_acl_rule(4849): recvd ret_code(11) tpm_add_l2_rule fail ! sw_acl_add_port_flowconfig@sw_tcam_set_ds_datachannel failed 0xffffffff cpcp add dschl! cpcp add protocol! maxingrui add bc! Init switch module Success mv_eth_open: PNC control is disabled mii0: link up Port 3: Link-down mii0: link up Port 0: Link-down mii0: link up Port 1: Link-down mii0: link up Port 2: Link-down mii0: started mv_eth_set_multicast_list: PNC control is disabled mv_eth_set_multicast_list: PNC control is disabled mii0 up mv_eth_set_multicast_list: PNC control is disabled mv_eth_open: PNC control is disabled pool #2: pkt_size=2000, buf_size=2016 - 2048 of 2048 buffers added pool #3: pkt_size=256, buf_size=272 - 2048 of 2048 buffers added pon_link_status_polling_func is uninitialized mii1: started mv_eth_set_multicast_list: PNC control is disabled ADDRCONF(NETDEV_UP): mii1: link is not ready mii1 up mv_eth_set_multicast_list: PNC control is disabled Using /kmodule/mv_pon.ko = PON Module Init = = PON Module Init Gpon Mode Starting = = PON Module Operate ended successfully = = PON Module SYS FS Init ended successfully = = PON Module Init ended successfully = = PON Module Init ended successfully = Using /kmodule/gpondrv.ko mv_gpon_Init ok get bob board type:1 get bob board type get bob board type MAX24001 hexdump: /userconfig/longlaser_cfg: No such file or directory hexdump: /userconfig/longlaser_cfg: Bad file descriptor Using /kmodule/optical.ko optical MAX24001 found. i2c_probe 0x50 success! vendor name = ZTE optical PN(0x60) = optical PN(0x28) = MAX24001 Using /kmodule/netdriver.ko = ZTE-Ethdriver Module Init Start = = ZTE-Ethdriver Module Init Ended Successfully = Using /kmodule/kudp.ko udpwatchd inited! kudp inited! Using /kmodule/voip_codec.ko Init codec 20121015! Using /kmodule/dsp_dev.ko ->tdm_register_client <-tdm_register_client ----VoIPCodecInit ch0 ----VoIPCodecInit ch1 P_2833: Setup 0 DSP device setup OK! insmod: /lib/modules/2.6.21.5: No such file or directory insmod: /lib/modules: No such file or directory insmod: l2fastpath.ko: no module by that name found insmod: /lib/modules/2.6.21.5: No such file or directory insmod: /lib/modules: No such file or directory insmod: l3fastpath.ko: no module by that name found insmod: /lib/modules/2.6.21.5: No such file or directory insmod: /lib/modules: No such file or directory insmod: redirusb.ko: no module by that name found =================================================================== region code:37 region name:ColombiaETB cp /etc/db_default_ColombiaETB_cfg.xml to /userconfig/cfg/db_default_cfg.xml =================================================================== Database default setting is [current : 37] Starting pid 431, console /dev/ttyS0: '/sbin/getty' F660 11930:23:05 [DB][Error] [dbc_mgr_tbl.c(502)dbCreateDomainN] create table fail (DNSSettings) domain(SerIPv6Address1) error default value 11930:23:05 [DB][Error] [dbc_mgr_tbl.c(502)dbCreateDomainN] create table fail (DNSSettings) domain(SerIPv6Address2) error default value 11930:23:05 [DB][Error] [dbc_mgr_tbl.c(502)dbCreateDomainN] create table fail (DNSSettings) domain(SerIPv6Address3) error default value 11930:23:05 [DB][Error] [dbc_mgr_tbl.c(502)dbCreateDomainN] create table fail (DNSSettings) domain(SerIPv6Address4) error default value 11930:23:05 [DB][Error] [dbc_mgr_tbl.c(502)dbCreateDomainN] create table fail (DNSSettings) domain(SerIPv6Address5) error default value 11930:23:05 [DB][Error] [dbc_mgr_tbl.c(502)dbCreateDomainN] create table fail (VoIPBearInfo) domain(Ipv6Addr) error default value 11930:23:05 [DB][Warn] [dbc_mgr_tbl.c(1371)dbSetValComm] not find domain table(IGMPProxy) domain(tEnable) 11930:23:05 [DB][Warn] [dbc_mgr_tbl.c(1371)dbSetValComm] not find domain table(IGMPProxy) domain(tWanCID) 11930:23:05 [DB][Warn] [dbc_mgr_tbl.c(1371)dbSetValComm] not find domain table(IGMPProxy) domain(tIgmpVersion) 11930:23:05 [DB][Warn] [dbc_mgr_tbl.c(1371)dbSetValComm] not find domain table(IGMPProxy) domain(tIgmpQueryVersion) 11930:23:05 [DB][Warn] [dbc_mgr_tbl.c(1490)dbSetValCommByR] not find row RowNo(1) table(DevAuthInfo) 11930:23:05 [DB][Warn] [dbc_mgr_tbl.c(1490)dbSetValCommByR] not find row RowNo(1) table(DevAuthInfo) 11930:23:05 [DB][Warn] [dbc_mgr_tbl.c(1490)dbSetValCommByR] not find row RowNo(1) table(DevAuthInfo) 11930:23:05 [DB][Warn] [dbc_mgr_tbl.c(1490)dbSetValCommByR] not find row RowNo(1) table(DevAuthInfo) 11930:23:05 [DB][Warn] [dbc_mgr_tbl.c(1490)dbSetValCommByR] not find row RowNo(1) table(DevAuthInfo) 11930:23:05 [DB][Warn] [dbc_mgr_tbl.c(1490)dbSetValCommByR] not find row RowNo(1) table(DevAuthInfo) 11930:23:05 [DB][Warn] [dbc_mgr_tbl.c(1371)dbSetValComm] not find domain table(QOSQueue) domain(Length) 11930:23:05 [DB][Warn] [dbc_mgr_tbl.c(1371)dbSetValComm] not find domain table(QOSQueue) domain(Length) 11930:23:05 [DB][Warn] [dbc_mgr_tbl.c(1371)dbSetValComm] not find domain table(QOSQueue) domain(Length) 11930:23:05 [DB][Warn] [dbc_mgr_tbl.c(1371)dbSetValComm] not find domain table(QOSQueue) domain(Length) 11930:23:05 [DB][Error] [dbc_mgr_tbl.c(846)dbSetDmDefault] default val error val() table(DNSSettings) domain(SerIPv6Address1) 11930:23:05 [DB][Error] [dbc_mgr_tbl.c(846)dbSetDmDefault] default val error val() table(DNSSettings) domain(SerIPv6Address2) 11930:23:05 [DB][Error] [dbc_mgr_tbl.c(846)dbSetDmDefault] default val error val() table(DNSSettings) domain(SerIPv6Address3) 11930:23:05 [DB][Error] [dbc_mgr_tbl.c(846)dbSetDmDefault] default val error val() table(DNSSettings) domain(SerIPv6Address4) 11930:23:05 [DB][Error] [dbc_mgr_tbl.c(846)dbSetDmDefault] default val error val() table(DNSSettings) domain(SerIPv6Address5) 11930:23:05 [DB][Warn] [dbc_def_voip_po(54)dbDefVoIPPortCf] get parameter from Flash failed!fxs: -7, 0 11930:23:05 [DB][Warn] [dbc_def_voip_po(70)dbDefVoIPPortCf] get parameter from Flash failed!fxo: -7, 0 11930:23:05 [DB][Error] [dbc_mgr_tbl.c(846)dbSetDmDefault] default val error val() table(VoIPBearInfo) domain(Ipv6Addr) 11930:23:05 [DB][Error] [dbc_mgr_def.c(122)dbMgrStaticSetI] key domain error table(TimePolicy) domain(ViewName) 11930:23:05 [DB][Warn] [dbc_mgr_tbl.c(1371)dbSetValComm] not find domain table(MLDProxyCfg) domain(tMldVersion) open file failed 11930:23:05 [DB][Warn] [dbc_mgr_tbl.c(1371)dbSetValComm] not find domain table(QOSQueue) domain(Length) 11930:23:05 [DB][Warn] [dbc_mgr_tbl.c(1371)dbSetValComm] not find domain table(QOSQueue) domain(Length) 11930:23:05 [DB][Warn] [dbc_mgr_tbl.c(1371)dbSetValComm] not find domain table(QOSQueue) domain(Length) 11930:23:05 [DB][Warn] [dbc_mgr_tbl.c(1371)dbSetValComm] not find domain table(QOSQueue) domain(Length) ----------------------------------------------vid not found. 11930:23:05 [DB][Error] [dbc_def_board_i(518)dbDefBoardInfo] GetBoardTypeFlag failed! 11930:23:05 [DB][Error] [dbc_mgr_def.c(122)dbMgrStaticSetI] key domain error table(LANInfo) domain(ViewName) 11930:23:05 [DB][Error] [dbc_def_gponcfg(80)dbDefGPONCFG] get RegisterID from flash failed ! 11930:23:05 [DB][Warn] [dbc_person_dev_(177)dbPersonInitHVT] get parameter from Flash failed!HardwareVerTag Using /kmodule/usbcore.ko usbcore: registered new interface driver usbfs usbcore: registered new interface driver hub usbcore: registered new device driver usb Using /kmodule/ehci-hcd.ko ehci_marvell ehci_marvell.70059: Marvell Orion EHCI ehci_marvell ehci_marvell.70059: new USB bus registered, assigned bus number 1 ehci_marvell ehci_marvell.70059: irq 23, io base 0xf1050100 ehci_marvell ehci_marvell.70059: USB 2.0 started, EHCI 1.00, driver 10 Dec 2004 usb usb1: configuration #1 chosen from 1 choice hub 1-0:1.0: USB hub found hub 1-0:1.0: 1 port detected 11930:23:06 [DB][Error] [dbc_mgr_tbl.c(846)dbSetDmDefault] default val error val() table(DNSSettings) domain(SerIPv6Address1) 11930:23:06 [DB][Error] [dbc_mgr_tbl.c(846)dbSetDmDefault] default val error val() table(DNSSettings) domain(SerIPv6Address2) 11930:23:06 [DB][Error] [dbc_mgr_tbl.c(846)dbSetDmDefault] default val error val() table(DNSSettings) domain(SerIPv6Address3) 11930:23:06 [DB][Error] [dbc_mgr_tbl.c(846)dbSetDmDefault] default val error val() table(DNSSettings) domain(SerIPv6Address4) 11930:23:06 [DB][Error] [dbc_mgr_tbl.c(846)dbSetDmDefault] default val error val() table(DNSSettings) domain(SerIPv6Address5) Using /kmodule/uhci-hcd.ko USB Universal Host Controller Interface driver v3.0 Using /kmodule/usb_led.ko registering usb led module! 11930:23:10 [OSS][Warn] [oss_sche.c(813)RunProcess] RunProcess process[firewall] Event[0x1100] dwUsedTicks[348] 11930:23:10 [dss][Warn] [dss_lla.c(955)DssLlaMain] The Dss' lpMsg is null. !!!!!!!!!!!!!!!oss_debug_main!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11930:23:13 [DB][Error] [dbc_def_ifinfo.(179)getIfinfoMaxlen] Failed to open /proc/ifinfo! 11930:23:13 [DB][Error] [dbc_def_ifinfo.(217)getFlashIfinfoV] Failed to open /proc/ifinfo! 11930:23:13 [DB][Error] [dbc_def_ifinfo.(130)dbIFInfoInit] getFlashIfinfoVal failed 11930:23:13 [DB][Warn] [dbc_core_compat(807)dbUserInfoTrans] Not find table 11930:23:13 [DB][Warn] [dbc_pdt_transfe(86)dbPdtTransferCf] =====currentVersion: V2.30.21T9 , lastVersion: V2.30.21T9 ===== 11930:23:14 [OSS][Warn] [oss_sche.c(813)RunProcess] RunProcess process[DB] Event[0x1100] dwUsedTicks[846] br0 up ethdrv_dev_ioctl ,brdev_set.port_id 0 ,brdev_set.name eth0 ,brdev_set.flag 0 eth0 up ethdrv_dev_ioctl ,brdev_set.port_id 1 ,brdev_set.name eth1 ,brdev_set.flag 0 eth1 up ethdrv_dev_ioctl ,brdev_set.port_id 2 ,brdev_set.name eth2 ,brdev_set.flag 0 eth2 up ethdrv_dev_ioctl ,brdev_set.port_id 3 ,brdev_set.name eth3 ,brdev_set.flag 0 eth3 up 11930:23:14 [User][Warn] [ifconfig.c(981)ifconfig] Ioctl failed!SIOCGIFFLAGS 11930:23:14 [pon_mgr][Error] [pon_upgrade_cma(205)CmGetPrivatePro] CmGetPrivateProfileInt: GetPrivateProfileInt FAILURE! 11930:23:14 [pon_mgr][Error] [pon_gpon_adapte(814)pon_O7State_set] CmGetPrivateProfileInt error iRet=-14 11930:23:14 [route_mgr][Warn] [ifs_api.c(1876)getIFBaseConfig] Call function failed![IGD.WD1.WCD1.WCPPP2] 11930:23:16 [binding_mgr][Warn] [ifs_api.c(1876)getIFBaseConfig] Call function failed![IGD.WD1.WCD1.WCPPP2] 11930:23:16 [binding_mgr][Warn] [ifs_api.c(2144)getBrIfBaseInfo] Call function failed![IGD.WD1.WCD1.WCPPP2] 11930:23:16 [binding_mgr][Warn] [ifs_api.c(1876)getIFBaseConfig] Call function failed![IGD.WD1.WCD1.WCPPP2] 11930:23:16 [binding_mgr][Warn] [ifs_api.c(2144)getBrIfBaseInfo] Call function failed![IGD.WD1.WCD1.WCPPP2] 11930:23:16 [binding_mgr][Warn] [ifs_api.c(1876)getIFBaseConfig] Call function failed![IGD.WD1.WCD1.WCPPP2] 11930:23:16 [binding_mgr][Warn] [ifs_api.c(2144)getBrIfBaseInfo] Call function failed![IGD.WD1.WCD1.WCPPP2] 11930:23:16 [binding_mgr][Warn] [ifs_api.c(1876)getIFBaseConfig] Call function failed![IGD.WD1.WCD1.WCPPP2] 11930:23:16 [binding_mgr][Warn] [ifs_api.c(2144)getBrIfBaseInfo] Call function failed![IGD.WD1.WCD1.WCPPP2] 11930:23:16 [binding_mgr][Warn] [ifs_api.c(1876)getIFBaseConfig] Call function failed![IGD.WD1.WCD1.WCPPP2] 11930:23:16 [binding_mgr][Warn] [ifs_api.c(pon0 up 2144)getBrIfBaseInfo] Call function failed![IGD.WD1.WCD1.WCPPP2] 11930:23:16 [dns_mgr][Warn] [ifs_api.c(1876)getIFBaseConfig] Cvendor name =all function fai ZTE led![IGD.WD1.WCD1.WCPPP2] 11930:23:16 [dns_mgr][Warn] [ifs_api.c(2683)GetRouteIFInfo] parameter is illegal![IGD.WD1.WCD1.WCPPP2 optical PN(] 11930:23:16 [0x60) = dns_mgr][Warn] [ifs_api.c(1876)getIFBaseConfig] Call function failed![IGD.WD1.WCD1.WCPPP2] 11930:23:16 [igmppro optical PN(0xy_mgr][Error] [x28) = MAX24001 igmp_proxy_mgr.(1238)IgmpRegisterToW] |igmp_proxy_mgr| *********RegisterToWanc********* 11930:23:16 [igmpproxy_mgr][Warn] [ifs_api.c(1876)getIFBaseConfig] Call function failed![IGD.WD1.WCD1.WCPPP2] 11930:23:16 [igmpproxy_mgr][Warn] [ifs_api.c(2683)GetRouteIFInfo] parameter is illegal![IGD.WD1.WCD1.WCPPP2] 11930:23:16 [igmpproxy_mgr][Error] [igmp_proxy_mgr.(835)IGMPModuleStart] |igmp_proxy_mgr| GetRouteIFInfo Failed 11930:23:16 [ddns_mgr][Warn] [ddns_mgr.c(1049)ddnsAddClientLi] call dbAPIQryView failed!DBVIEW_DDNS_SERVICE,name 11930:23:16 [ddns_mgr][Warn] [ddns_mgr.c(968)ddnsInitClientL] Call function failed!ddnsAddClientListNode 11930:23:17 [dss][Warn] [dss_lla.c(955)DssLlaMain] The Dss' lpMsg is null. recv EV_NORMAL_START ====================gpon_omci start====================== >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>gpon_omci start successed!<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< Cannot get Index:[eth0] Create brport: [eth0]--[255] the brport not config index yet br0's mac: 14:60:80:b2:14:cc port's mac: 14:60:80:b2:14:cc br0: port 1(eth0) entering listening state br0: port 1(eth0) entering learning state br0: topology change detected, propagating br0: port 1(eth0) entering forwarding state Using /kmodule/rtl8192cd.ko RTL8192C-RTL8188C driver version 1.4 (2011-03-21) =====>>INSIDE rtl8192cd_init_one <<===== PCI: enabling device 0000:01:01.0 (0140 -> 0143) correcting to 32 =====>>EXIT rtl8192cd_init_one <<===== =====>>INSIDE rtl8192cd_init_one <<===== =====>>EXIT rtl8192cd_init_one <<===== =====>>INSIDE rtl8192cd_init_one <<===== =====>>EXIT rtl8192cd_init_one <<===== =====>>INSIDE rtl8192cd_init_one <<===== =====>>EXIT rtl8192cd_init_one <<===== Cannot get Index:[eth1] Create brport: [eth1]--[255] the brport not config index yet br0's mac: 14:60:80:b2:14:cc port's mac: 14:60:80:b2:14:cc br0: port 2(eth1) entering listening state br0: port 2(eth1) entering learning state br0: topology change detected, propagating br0: port 2(eth1) entering forwarding state Cannot get Index:[eth2] Create brport: [eth2]--[255] the brport not config index yet br0's mac: 14:60:80:b2:14:cc port's mac: 14:60:80:b2:14:cc br0: port 3(eth2) entering listening state br0: port 3(eth2) entering learning state br0: topology change detected, propagating br0: port 3(eth2) entering forwarding state Cannot get Index:[eth3] Create brport: [eth3]--[255] the brport not config index yet br0's mac: 14:60:80:b2:14:cc port's mac: 14:60:80:b2:14:cc br0: port 4(eth3) entering listening state br0: port 4(eth3) entering learning state br0: topology change detected, propagating br0: port 4(eth3) entering forwarding state 11930:23:17 [ifs_mgr][Warn] [ifs_notifier.c(385)delRegNotifier] parameter is illegal!not found, pid[65810] 11930:23:17 [ifs_mgr][Warn] [ifs_wb.####Config exc(498)wbSetIGMPPisted br_port[etaram] The WB[IGDh0]'s index[0] .WD1.WCD1.WCIP1] Not Create, Need't Set 11930:23:17 [ifs_mgr][Warn] [ifs_wb.c(498)wbSetIGMPParam] The WB[IGD.WD1.WCD1.WCPPP1] Not Create, Need't Set 11930:23:17 [ifs_mgr][Warn] [ifs_wb.c(498)wbSetIGMPParam] The WB[IGD.WD1.WCD1.WCIP2] Not Create, Need't Set 11930:23:17 [ifs_mgr][Warn] [ifs_wb.c(498)wbSetIGMPParam] The WB[IGD.WD1.WCD1.WCIP3] Not Create, Need't Set 11930:23:17 [ifs_mgr][Warn] [ifs_wb.c(498)wbSetIGMPParam] The WB[IGD.WD1.WCD1.WCIP4] Not Create, Need't Set 11930:23:17 [OSS][Error] [oss_common.c(314)OSSSendAckData] [Cfm_Mg<LOGID0000000r]OSSSendAckData05>11930:23:17 [[9405] wAckLen =KIGMPSNP][Error] 48 wAckBuffLen [br_multicast_s = 0 [sender = 0e(825)set_trap_u0010135]!!! 11nknow] port0 tra930:23:17 [l2b_mp_unknow_report_gr][Error] [l2b_en is 0! mgr.c(4895)l2bMg<LOGID0000000rAsynMsg] Common05>11930:23:17 [ Err: br0 KIGMPSNP][Error] [br_multicast_se(868)set_multicast_t] portNum = 0, tagstripe = 0 ####Config existed br_port[eth1]'s index[1] <LOGID000000005>11930:23:17 [KIGMPSNP][Error] [br_multicast_se(825)set_trap_unknow] port1 trap_unknow_report_en is 0! <LOGID000000005>11930:23:17 [KIGMPSNP][Error] [br_multicast_se(868)set_multicast_t] portNum = 1, tagstripe = 0 ####Config existed br_port[eth2]'s index[2] <LOGID000000005>11930:23:17 [KIGMPSNP][Error] [br_multicast_se(825)set_trap_unknow] port2 trap_unknow_report_en is 0! <LOGID000000005>11930:23:17 [KIGMPSNP][Error] [br_multicast_se(868)set_multicast_t] portNum = 2, tagstripe = 0 ####Config existed br_port[eth3]'s index[3] <LOGID000000005>11930:23:18 [KIGMPSNP][Error] [br_multicast_se(825)set_trap_unknow] port3 trap_unknow_report_en is 0! <LOGID000000005>11930:23:18 [KIGMPSNP][Error] [br_multicast_se(868)set_multicast_t] portNum = 3, tagstripe = 0 11930:23:18 [binding_mgr][Error] [binding_mgr.c(1281)getPortStatus] [Error] No Node with this Port 11930:23:18 [binding_mgr][Error] [binding_mgr.c(1281)getPortStatus] [Error] No Node with this Port 11930:23:18 [binding_mgr][Error] [binding_mgr.c(1281)getPortStatus] [Error] No Node with this Port 11930:23:18 [binding_mgr][Error] [binding_mgr.c(1281)getPortStatus] [Error] No Node with this Port 11930:23:18 [binding_mgr][Error] [binding_mgr.c(1281)getPortStatus] [Error] No Node with this Port 11930:23:18 [binding_mgr][Error] [binding_mgr.c(1281)getPortStatus] [Error] No Node with this Port 11930:23:18 [binding_mgr][Error] [binding_mgr.c(1281)getPortStatus] [Error] No Node with this Port 11930:23:18 [binding_mgr][Error] [binding_mgr.c(1281)getPortStatus] [Error] No Node with this Port ==========================sys process start========================= Omci get Byte Order is Little-Endian g_bByteSort(0) =====================omci sender process start===================== Process_Perf's Event(4352) is not support !! 11930:23:18 [igmpproxy_mgr][Warn] [ifs_api.c(2683)GetRouteIFInfo] parameter is illegal![IGD.WD1.WCD1.WCPPP2] 11930:23:18 [igmpproxy_mgr][Error] [igmp_proxy_mgr.(835)IGMPModuleStart] |igmp_proxy_mgr| GetRouteIFInfo Failed =========================omci process start========================= Call CmDevGetDevInfoConf success! the HardwareVer is V3.0 OmciAdapter get_onu_g_version V3.0 OmciAdapter_get_serial_number result:0 sn:ZTEG0xc04eeea3 OmciAdapter get_loid ZTEGC04EEEA3 OmciAdapter get_loid_pwd GC04EEEA3 11930:23:18 [BCC][Warn] [bcc_entry.c(211)BCC_TaskEntry] Unknown Event=0x00001100 when BCC PowerOn! VOP_TaskEntry entered:POWER ON!!!wState:0 VOP_DSP2RtraceTaskEntry entered:POWER ON!!!wState:0 VOP_DspTraceTaskEntery entered:POWER ON!!!wState:0 [LHP]Restore loid_authencation state wResult 11 G_ONU_REG_Authenstates 0 11930:23:18 [omci][Error] [pon_upgrade_cma(205)CmGetPrivatePro] CmGetPrivateProfileInt: GetPrivateProfileInt FAILURE! Call CmGetPrivateProfileInt error,iRet=-14,KeyName=IsOmciUpgrading 11930:23:18 [OSS][Error] [oss_common.c(314)OSSSendAckData] [omci]OSSSendAckData[3E81] wAckLen = 4 wAckBuffLen = 0 [sender = 00840301]!!! power status is 0x0!!! [alecal]_enable broadcast ratelimit! PortNo 0 BroadRate 512 [alecal]Call CmEthSetPortConfig iRet=0,port=0, BroadRate=512 [alecal]_enable broadcast ratelimit! PortNo 1 BroadRate 512 [alecal]Call CmEthSetPortConfig iRet=0,port=1, BroadRate=512 [alecal]_enable broadcast ratelimit! PortNo 2 BroadRate 512 [alecal]Call CmEthSetPortConfig iRet=0,port=2, BroadRate=512 [alecal]_enable broadcast ratelimit! PortNo 3 BroadRate 512 [alecal]Call CmEthSetPortConfig iRet=0,port=3, BroadRate=512 [HF]tWlanList.dwCount = 0 [HF]tWlanList.dwCount = 0 [HF]tWlanList.dwCount = 0 [HF]tWlanList.dwCount = 0 OmciAdapter_get_serial_number result:0 sn:ZTEG0xc04eeea3 OmciAdapter_get_password result:0 pwd:0x47433034454545413300 step into Initialize_ALL_Dot1ag_MEs step into Clear_All_Dot1ag_MEP step into Clear_All_Dot1ag_MA step into Clear_All_Dot1ag_MD ONUMACDRV_GetTcoSet Gpon Up!!ntBufferSize: va! lue(0) is out of[mvGponStart] range, use def sn :ZTEGc04eeea3value:256 , pwd:GC04EEEA3 ERROR: (mv_pon/core/gpon/gonuGponApi.c:875) onuGponApiGemPortIdClear [alecal]ZTE----pon link activate success! Process_Perf's Event(4355) is not support !! 11930:23:20 [ifs_mgr][Warn] [ifs_wb.c(498)wbSetIGMPParam] The WB[IGD.WD1.WCD1.WCIP1] Not Create, Need't Set 11930:23:20 [ifs_mgr][Warn] [ifs_wb.c(498)wbSetIGMPParam] The WB[IGD.WD1.WCD1.WCPPP1] Not Create, Need't Set 11930:23:20 [ifs_mgr][Warn] [ifs_wb.c(498)wbSetIGMPParam] The WB[IGD.WD1.WCD1.WCIP2] Not Create, Need't Set 11930:23:20 [ifs_mgr][Warn] [ifs_wb.c(498)wbSetIGMPParam] The WB[IGD.WD1.WCD1.WCIP3] Not Create, Need't Set 11930:23:20 [ifs_mgr][Warn] [ifs_wb.c(498)wbSetIGMPParam] The WB[IGD.WD1.WCD1.WCIP4] Not Create, Need't Set 11930:23:22 [OSS][Warn] [oss_sche.c(813)RunProcess] RunProcess process[upnp_app] Event[0x2703] dwUsedTicks[382] 11930:23:22 [OSS][Warn] [oss_sche.c(813)RunProcess] RunProcess process[tr064igd] Event[0x1103] dwUsedTicks[382] -----VOP_TaskEntopen DSP_dev driry entered:DSP Sver! TART WORK!!!----open DSP_TRAC---wState:1 E driver! ~~~SLC_Initial Slic_type: 2 ZXA10_F720G Using /kmodule/slc/usrline_zlk.ko UDP MOD START 11930:23:22 [SIPSLC:User Line][Warn] [ossdns. Driver V4.0.0 Ic(124)GetHostLisnit Finish. tByNa] BC dns ipv6 nums =1 11930:23:22 [SIP][Warn] [ossdns.c(124)GetHostListByNa] BC dns ipv6 nums =1 cann't Find a chan 2 cann't Find a chan 3 slic legerity_init i:0 id:0. 88262 found. slic VpMakeDeviceObject. slic VpMakeLineObject. slic VpMakeLineObject. slic VpInitDevice. slic legerity_init 0. slic legerity_init i:1 id:1. can't found id. No device found at cs 1. The legerity init is finished. Configuration file: /var/secrtlx Using interface wlan0 with hwaddr 14:60:80:b2:14:cc and ssid 'FibraETB14CC' SLC_Cfg_HookLowTime fail SLC_Cfg_HookLowTime fail bCusRingVpk=65,bCusDcVol=52,bCusDcLoopCurr=20,bScene=3 bCusRingVpk=65,bCusDcVol=52,bCusDcLoopCurr=20,bScene=3 bCusRingVpk=65,bCusDcVol=52,bCusDcLoopCurr=20,bScene=3 bCusRingVpk=65,bCusDcVol=52,bCusDcLoopCurr=20,bScene=3 SLC: Scene[3], RingVpk[65], OpenCircuitVol[52], LoopCurrent[20] SLC_Cfg_HookLowTime fail SLC_Cfg_HookLowTime fail bCusRingVpk=65,bCusDcVol=52,bCusDcLoopCurr=20,bScene=3 bCusRingVpk=65,bCusDcVol=52,bCusDcLoopCurr=20,bScene=3 bCusRingVpk=65,bCusDcVol=52,bCusDcLoopCurr=20,bScene=3 bCu[PHY_ConfigMACWithParaFile][MACPHY_REG_92C] [PHY_ConfigBBWithParaFile][PHY_REG_PG] ===> Load_92C_Firmware <=== Load_92C_Firmware sRingVpk=65,bCusDcVol=52,bCusDcLoopCurr=20,bScene=3 SLC: Scene[3], RingVpk[65], OpenCircuitVol[52], LoopCurrent[20] Setting MTU failed - trying to survive with current value kTPTd_0 Thread create successfully! wlan0 up 11930:23:24 [OSS][Warn] [oss_sche.c(813)RunProcess] RunProcess process[wlan_config] Event[0xa205] dwUsedTicks[376] Create brport: [wlan0]--[5] br0's mac: 14:60:80:b2:14:cc port's mac: 14:60:80:b2:14:cc device wlan0 entered promiscuous mode br0: port 5(wlan0) entering listening state br0: port 5(wlan0) entering learning state br0: topology change detected, propagating br0: port 5(wlan0) entering forwarding state <LOGID000000005>11930:23:24 [KIGMPSNP][Error] [br_multicast_se(825)set_trap_unknow] port5 trap_unknow_report_en is 0! <LOGID000000005>11930:23:24 [KIGMPSNP][Error] [br_multicast_se(868)set_multicast_t] portNum = 5, tagstripe = 0 11930:23:24 [binding_mgr][Error] [binding_mgr.c(1281)getPortStatus] [Error] No Node with this Port 11930:23:24 [binding_mgr][Error] [binding_mgr.c(1281)getPortStatus] [Error] No Node with this Port 11930:23:26 [OSS][Warn] [oss_sche.c(813)RunProcess] RunProcess process[tr064igd] Event[0x9405] dwUsedTicks[457] 11930:23:29 [binding_mgr][Warn] [binding_mgr.c(1324)renewPortStatus] [Erorr] Port Status already is IF_AVAILABLE


toh/zte/zte_zxhn_f660.txt · Last modified: 2018/05/25 20:57 by tmomas